Worstmakerij

Vrijwel alle vleeswaren en worstsoorten worden op ambachtelijke wijze geproduceerd in onze worstmakerij. De grondstoffen worden nauwkeurig uitgekozen en voldoen aan hoge kwaliteitseisen: wij zijn altijd op zoek naar de beste kwaliteit!

 "Haal er tegenwoordig de vleeswaren en ben nog niet beter tegen gekomen."

Specialiteiten

  • Beenham
  • Boerenachterham
  • Gebraden rosbief
  • Runderrookvlees
  • Rookworst
  • Gerookte speksoorten
  • Zure zult en preskop
  • Balkenbrij
  • Biologische ham (van het Capelin varken)

Buitenlandse vleeswaren

  • Caciatore
  • Pain d'Ardenne
  • Parmaham
  • Serranoham
  • Pancetta
  • Proscuitto Arrosto







Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.